• HOME
  • ABOUT US
  • ROOMS
  • CONTACT
  • GALLERY
  • RESTAURANT MENU

Shijoni Kuzhinën Tradicionale

0.00
(0 reviews) Write a review
WM3121OQ
0.00
(0 reviews) Write a review
WM3121OQ
+
Shijoni Kuzhinën Tradicionale
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Shijoni kuzhinën tradicionale

Në Hotel Akademia do të shijoni kuzhinën tradicionale dhe mesdhetare. 

Stafi ynë bën më të mirën që mysafirët tanë të mund të shijojnë plotësisht qëndrimin e tyre në hotelin tonë. 

Jam i sigurt se edhe ju do të shijoni shërbimet tona.

Features

Type of service and operational area:

Albanian Cities:
  • Voskopojë
Type of Service:
  • Lunch Reservation at the Hotel
Country:
  • Albania
Region / District:
  • Korca
Service Zone / Province::
  • Korca