• HOME
  • ABOUT US
  • ROOMS
  • CONTACT
  • GALLERY
  • RESTAURANT MENU

Vila Druri për Familje V12

0.00
(0 reviews) Write a review
WM7159MI
0.00
(0 reviews) Write a review
WM7159MI
4000

 40€ / Nata

This product is electronically distributed.

Add booking

Description

Shtëpiza Druri për Familje

Vilë druri e përshtatshme për 4 persona

Vilat (shtëpizat) familiare kanë nje paradhomë dhe një dhomë gjumi me krevat dopio. 

Në paradhomë mund të akomodohen fëmijë të moshave të vogla.

Features

Hotel:

Breakfast:
Included
Parking:
Yes
Air Conditioner:
Yes
Free WiFi:
Yes
Laundry Service:
Included
Heating:
Ano

Type of service and operational area:

Albanian Cities:
  • Voskopojë
Type of Service:
  • Hotel Bookings
Country:
  • Albania
Region / District:
  • Korca
Service Zone / Province::
  • Korca