• HOME
  • ABOUT US
  • ROOMS
  • CONTACT
  • GALLERY
  • RESTAURANT MENU

Vila Druri për Familje V7

0.00
(0 reviews) Write a review
WM5636MY
0.00
(0 reviews) Write a review
WM5636MY
3700

37€ / Nata 

This product is electronically distributed.

Add booking

Description

Shtëpiza Druri për Familje

Vilat (shtëpizat) familiare kanë nje paradhomë dhe një dhomë gjumi me krevat dopio. 

Në paradhomë mund të akomodohen fëmijë të moshave të vogla.

Features

Hotel:

Breakfast:
Included
Parking:
Yes
Air Conditioner:
Yes
Free WiFi:
Yes
Laundry Service:
Included
Heating:
Ano

Type of service and operational area:

Albanian Cities:
  • Voskopojë
Type of Service:
  • Hotel Bookings
Country:
  • Albania
Region / District:
  • Korca
Service Zone / Province::
  • Korca